Nyvang Design

Om Nyvang Design

Nyvang Design / Mikkel Nyvang

Hej! – Mit navn er Mikkel Nyvang og jeg er 21 år gammel. 

Da jeg har færdiggjort min gymnasiale uddannelse på Næstved Handelsgymnasie, har jeg pt. sabbatår. Her tilbringer jeg min tid med at køre motocross på eliteplan.

Hvordan startede ”Nyvang Design”?

En god kammerat sagde til mig i 2018, at hvis jeg kunne tegne teltdugen til et 6×3 meter telt, så var det mit! – Jeg begyndte herefter også at prøve kræfter med at tegne mit eget klisterkit til crosseren, som senere hen udviklede sig til at jeg nu tegner klisterkits til alle.

Jeg er fuldt ud selvlært i alt jeg tegner og har stor passion/interesse for at udvikle mig grafisk!

Nyvang Design

STØTTER/SPONSERER

Mikkel Aabroe

Motocross udøver

s65brpn2xwy5ha8oz20201023165341

Louise Eriksen

Motocross udøver

Magnus Jensen

BMX udøver

Mikkel Aabroe

… 

Louise Eriksen

“Jeg er 17 år gammel og til daglig går jeg i 2.g på Nakskov gymnasium. Jeg interesserer mig for motocross, derfor bruger jeg meget tid på cross i fritiden og så er der selvfølgelig træningen ved siden af crossen. Jeg har kørt cross siden jeg var 8 år gammel og brænder fortsat mere og mere for det. Det bedste minde jeg indtil videre har fået fra cross, er min 3. plads til DM for damer i 2019, samt alle de oplevelser der har fulgt diverse træningsture til Italien. I fremtiden vil jeg gerne videre med cross og komme ud og opleve den større verden. Det kunne være fedt at toppe sporten.”

Magnus Jensen

“Jeg er 18 år og i gang med en EUX-uddannelse som tømrer. Herudover kører BMX i Københavns BMX-klub. Dvs. al min fritid går til BMX, så hvis ikke jeg er til at finde på banen, finder du mig i fitness eller ude på kondicyklen. Jeg startede til BMX i 2016, efter at have dyrket Motocross i 11 år. Der var en masse ting jeg kunne tage med fra Motocross af og bruge i BMX verdenen. Så det gjorde det hele meget lettere at skifte sport. Min fedeste oplevelse inden for BMXén er indtil videre turen i år til Verona, hvor jeg deltog i Europa-cup. Jeg sluttede i anden afdeling af Europa-cup på en 11 plads. Næste år flytter jeg til København for at forhåbentlig kunne gøre det endnu federe for mig at kunne dyrke min sport på de bedste faciliteter, og tæt på banen. Drømmen er at køre alle afdelinger af World-Cups et år.”

Følg
Nyvang Design