Nyvang Design

Telte, roll-ups, bannere mm.

Nyvang Design tilbyder et kæmpe udvalg af professionelle udstillingsløsninger.

''Din udstilling fortæller en del om din indstilling''

Telte, roll ups, måtter, storformat print, messestande. – You name it, we got it.

I samarbejde med

Telte

Teltet rejses på et øjeblik ved at trække ud i ”sakse-konstruktionen”. Teltet er udført i kraftig aluminium, der sikrer stabilitet og lav vægt. Vælg imellem 5 forskellige størrelser med eller uden sider. Der er mulighed for påtryk og printning af budskaber på såvel topdug som sider. Topdug og sider leveres i flere farver. For unik farve eller større budskaber er der mulighed for at få fuldprintet topdug og sider. Teltet leveres også til private og kan med fordel benyttes til havefester, på terrassen, camping, som raceday telt osv.

Roll-ups

Dandisplay Roll-up systemet fungerer som et omvendt rullegardin og opstilles på under 30 sekunder. Aluminiumskonstruktionen, støttefoden og stangen er kraftigere udført for at sikre stabilitet. Også transporttasken er udført i topkvalitet med skumforing. Med andre ord – et lavprisprodukt udført i væsentlig højere kvalitet, end prisen indikerer.

Dandisplay Roll-up leveres i mange forskellige bredder og leveres også med dobbeltsidet kassette, der giver mulighed for print på begge sider. Vælg teleskopstang til systemet for justerbar højde. Systemerne er omfattet af livstidsgaranti.

Windbanner

Windbanner er et klassisk beachflag til udendørs events. Med et windbanner er du repræsenteret ude som inde – vær med, hvor det sker: Sportsarrangementer, events, messer, præsentationer, butik og meget mere. Et windbanner kan anvendes hvor som helst til et hvilket som helst arrangement. Tiltræk masser af opmærksomhed med et af vores windbannere.

Vores windbanner er i solid kvalitet, så det kan stå i stort set al slags vejr. Det leveres med fod, eller spyd til brug i jord, sand, sne mv. Systemet opstilles på få minutter og er let at transportere i den medfølgende taske. Leveres i flere forskellige størrelser.

Måtter

Alt print på en måtte som du ønsker. Perfekt som miljømåtte til motocross, gokart osv. 

Måtterne er vaskbar ved 40 grader.

Akrylplader

Akrylplader med print på! – Få skåret dine akrylplader ud præcis som du ønsker.

Bruges til større skilte, vægbillede eller som en fin lille takke plade.

Kontakt og få et uforpligtende tilbud på hvordan du ønsker din udstilling.